Polis Amca Özel Eğitim Anaokulu
YARSUAT MAH. ORHAN KEMAL BUL. CEYHAN POLIS AMCA ANA OKULU BLOK NO 90 İÇ KAPI NO 2 CEYHAN / ADANA

VİZYON

Dünyada uygulanan kabul görmüş okulöncesi ve özel eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

MİSYON

Biz Polis Amca Özel Eğitim Anaokulu olarak 36-72 aylık özel gereksinimli çocuklarımızın fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, çocuklara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma, paylaşma, gibi davranışları kazandırarayı hedefliyoruz.

09:00 / 14:00

Servis Bilgisi

1 km uzaklıkta ikamet eden öğrencilerimize ilçe milli eğitim tarafından servis sağlanmaktadır.

İlçe:5 km İl:55 km.